Onze klanten geven ons een tevredenheidsscore van    8,4 /10

Eindejaarspakket

Onze Eindejaarspakketten zijn geen doorsnee pakketten. Dit komt niet alleen door de hoogwaardige producten die in onze pakketten zitten, maar vooral door stijlvolle en handige producten waar je niet alleen met de feestdagen, maar elke dag van kunt genieten. Zo doe je een écht bijzonder Eindejaarspakket cadeau. 

Bewust bijzonder

Bij Sligro zoeken we het hele jaar door naar bijzondere artikelen voor in onze pakketten. Hierbij kiezen we bewust voor onze eigen merken. Niet alleen zodat we jou onderscheidende traktaties van hoge kwaliteit kunnen bieden, maar ook om er zeker van te zijn dat bij het maken van die artikelen geen mensen benadeeld worden. Zo letten we erop dat de mensen die de artikelen maken een eerlijk salaris krijgen, dat er in de fabrieken veilig wordt gewerkt en er geen sprake is van kinderarbeid. Tegelijk willen we het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom kiezen we liever voor unieke artikelen die dicht bij huis zijn gemaakt dan in een ver land. Laat deze feestdagen dus iedereen sprankelen, op een bewuste en verantwoorde manier!

Met onze passie en ervaring ontzorgen we je van A tot Z.

Sinds 2017 is Tintelingen onderdeel van Sligro Food Group. Het grootste voordeel daarvan: we kunnen alle wensen op (kerst)geschenk-gebied vervullen. Kies voor een uniek pakket uit Sligro’s Huisselectie of stel zélf een pakket samen in één van onze 19 showrooms in Nederland. In onze showrooms staan onze adviseurs voor je klaar en stellen we met jou een pakket samen dat helemaal past bij jouw organisatie, jouw budget en jouw mensen. Onze voorwaarde voor maatwerk pakketten is dat je minimaal 75 dezelfde pakketten afneemt én dat het orderbedrag minimaal € 2.500 excl. btw is.

Alle pakketten zijn samengesteld uit eigen & exclusieve merken. Stuk voor stuk gegarandeerde kwaliteitsproducten voor jouw medewerkers. Onze eigen & exclusieve merken zijn bekender dan je denkt en waarschijnlijk heb je deze al eens gezien. Denk aan tonijn van Grand Gérard, thee en koffie van Alex Meijer, olijfolie van Olitalia, noten van Daendels of chocolade van Bonbiance. Allemaal van de hoogste kwaliteit, maar wél tegen een betaalbare prijs.

 

Scroll naar boven