Onze klanten geven ons een tevredenheidsscore van    8,4 /10

Over ons

In 2003 hadden de oprichters van Tintelingen – als allereersten in Nederland – een briljant idee: een webshop waar medewerkers zelf hun cadeaus kunnen kiezen. Zodat iedereen altijd blij is met zijn of haar geschenk. Maar dan wel persoonlijk. Met originele gepersonaliseerde cadeauverpakkingen en matching webshop.

Dit blijkt een top plan! Want jaren later is Tintelingen nog steeds hét eigenkeuzeconcept van nu. Met inmiddels meer dan 5 miljoen tevreden ontvangers.

team Tintelingen kerstcadeau

Dit is Tintelingen

Verrassend

Elke keer opnieuw tovert een Tinteling een glimlach op je gezicht

Met nieuwe verrassende cadeauverpakkingen en designs. Een fris assortiment vol mooie en duurzame cadeaus, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten en met originele feestelijke opties, toveren we elke keer weer een glimlach op je gezicht.

Persoonlijk

Personaliseer de verpakking & webshop in jouw stijl

Persoonlijke geschenken met een uniek tintje, daar houden we van. Daarom kun je jouw cadeauverpakking en webshop standaard personaliseren in jouw stijl. En heten we medewerkers persoonlijk welkom in de shop. 

Snel

Binnen 8 werkdagen heb je gepersonaliseerde Tintelingen in huis

Gepersonaliseerde Tintelingen bestel je in een paar klikken. Vervolgens heb je ze binnen 8 werkdagen al in huis. Simpel en snel. Bestellen je collega’s daarna hun geschenk? Dan versturen we die binnen 24 uur. Want niks is zo vervelend als wachten op je cadeaus.

Compleet

Wij zijn er voor je van start tot finish: van verpakking tot rapportage

Uiteraard zorgen we altijd voor een mooie geschenkverpakking en goed gevulde webshop met 2000+ opties. Maar we gaan nog een stapje verder. Zo verzorgen we ook een live rapportage en nemen we logistiek alles uit handen. Wij zijn er voor je van start tot finish.

sligro food group logo

Samen met Sligro

Sinds 2017 is Tintelingen onderdeel van Sligro Food Group. Het grootste voordeel daarvan: we kunnen alle wensen op (kerst)geschenk-gebied vervullen. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket in combinatie met een Tinteling bestellen of een traditioneel kerstpakket als geschenk toevoegen aan het webshop-assortiment. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Team Tintelingen

Chantal Sanders
Sales

Pascalle van Doesburg

Pascalle van Doesburg
Sales

Soet Dujardin

Soet Dujardin
Sales

Menno van Ettekoven

Menno van Ettekoven
Sales

Naomi Jones
Sales

ralf seuntjens

Ralf Seuntjens
Tenderdesk

Ilse Merks
Tenderdesk/Projecten

liselotte heesen

Liselotte Heesen
Operations

menno kivits

Mitchel Kivits
Operations

Dennis Hendriks
Operations/inkoop

Erin Laven - Linthout

Erin Laven – Linthout
Inkoop

Richelle Oostand

Richelle Oostland
Marketing

Marijke

Marijke Mizee
Finance

WIllem Overakker

Willem Overakker
Management

Emilia van Namen - van Vijfeyken

Emilia van Namen – van Vijfeyken
Proces & IT

Werken bij Tintelingen

Wil jij werken bij de nummer één in eigenkeuzegeschenken in Nederland? In een klein en gemotiveerd team, waar we samen van elke dag een feestje maken? Check de openstaande vacatures of stuur vrijblijvend een open sollicitatie naar info@tintelingen.nl.

team Tintelingen kerstcadeau
Scroll naar boven