Onze klanten geven ons een tevredenheidsscore van    8,4 /10

5 leukste manieren om Pasen te vieren met collega’s

De lente staat voor de deur… Net als Pasen! Een mooi moment om waardering te tonen aan je collega’s en wat extra’s te ondernemen. En dat kan op veel meer manieren dan door paaseitjes op tafel zetten. Hoewel die toch wel heel erg lekker zijn… 😉 Vier jij Pasen op jouw werkplek? Lees dan snel verder voor meer Paasfeest-inspiratie.

1. Organiseer een paasbrunch

Pasen = lekker eten. Plan daarom een lekkere brunch of paasontbijt met verse lente- en paasgerechten: verse broodjes, een paasstol, eiersalade, you name it. Samen genieten van een lekkere maaltijd versterkt de band tussen collega’s. Plus je creëert een moment om gezellig met z’n allen samen te zijn. Win-win!

2. Spreek je waardering uit

Pasen kan een tijd zijn om te reflecteren en stil te staan bij groei, zowel persoonlijk als professioneel. Moedig daarom collega’s aan om hun dankbaarheid naar elkaar uit te spreken. Bijvoorbeeld door kaartjes uit te delen waar ze hun persoonlijke boodschap voor een collega op kunnen schrijven. Dit is goed voor de onderlinge band én het teamgevoel.

3. Zoek en win!

Paaseieren zoeken alleen voor kinderen? Nee hoor! Zeker niet als er een mooie prijs te winnen valt. Verstop chocolade-eitjes (of één gouden ei) door het hele kantoor en motiveer collega’s om ze te zoeken. Houd voor extra motivatie een scorebord bij met het aantal gevonden eitjes.

Cadeautip: een Tintelcard waarmee collega’s zelf een perfect cadeau uit kunnen zoeken.

4. Creëer een gezellige sfeer

Eigenlijk gaat het met Pasen vooral om een fijne sfeer creëren op je werkplek. Haal de lente in huis (of naar kantoor) met mooie verse bloemen of paastakken. Zet een vrolijke Spotify-lijst op en decoreer de brunch met een leuk tafelkleed en paas-servetten. Die laatste twee was je natuurlijk uit zodat je ze volgend jaar weer kunt gebruiken (= duurzaam).

5. Geef een mooi paascadeau

Maak Pasen extra speciaal met een verrassend persoonlijk geschenk! Een goede optie? Een luxe chocoladepaasei, of… een Tinteling! Onze webshop staat namelijk vol met mooie en duurzame cadeaus die perfect passen bij deze tijd van het jaar. Ook kunnen collega’s kiezen uit belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten.

Hoe zet jij collega’s of medewerkers dit jaar in het zonnetje tijdens Pasen? Kies je voor een gepersonaliseerde Tinteling? Contact dan nu ons salesteam. Samen zorgen we ervoor dat jouw geschenken op tijd in huis zijn. Happy Easter!

Scroll naar boven