Onze klanten geven ons een tevredenheidsscore van    8,4 /10

Samen met Sligro

Tintelingen is sinds 2017 onderdeel van Sligro Food Group. Superfijn! Want samenwerken met Sligro heeft veel voordelen. We kunnen nu echt alle wensen op (kerst)geschenk-gebied vervullen, het biedt zekerheid en we bereiken met Sligro samen mooie duurzame en maatschappelijke doelen. We lichten graag een aantal voordelen voor jou toe.

samen met sligro tintelingen

Extra cadeau(s) bij je Tintelingen

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw Tintelingen? Bijvoorbeeld bonbons voor in de giftbox, of een duurzame drinkfles als extra geschenk bij de Tinteling? Samen met Sligro is er heel veel mogelijk. Ook kun je een kerst- of feestpakket afnemen met daarin een Tinteling. Collega’s ontvangen dan én een fysiek pakket én een eigenkeuzegeschenk. The best of both worlds.

Feestpakketten in de webshop

In de Tintelingen-webshop kunnen collega’s standaard kiezen uit verschillende (traditionele) kerstpakketten, feestpakketten en verrassingspakketten. Ook vind je er wijn- en bierpakketten, met en zonder alcohol.

Zelf zo’n pakket samenstellen? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf in de Sligro-showroom jouw producten uitzoeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Samen maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen bereik je meer. Zeker als het gaat om duurzame initiatieven en het maken van sociale impact. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de PSO-certificering, waaruit blijkt dat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid bieden. Bijvoorbeeld bij het verpakken en verzendklaar maken van geschenken. Ook bieden we een groot aantal duurzame geschenken en bezorgen we volledig CO2-neutraal.

Scroll naar boven